Stabiliteitsberekening en inspectie voor nieuwbouw en bestaande gebouwen

Als expert adviseren wij u gericht doorheen het hele bouwproject van de ontwerpfase tot de uitvoering. U kan rekenen op een studie met respect voor de visie van de ontwerpende architect en het investeringsbudget van de bouwheer. Als stabiliteitsingenieur doen wij meer dan alleen berekenen van de gegeven situatie; door samenwerking en goed overleg met de architect worden structuur en stabiliteit een integraal onderdeel van het ontwerp.

Door het opmerken van eventuele uitvoeringsproblemen tijdens de ontwerpfase, kan de daaropvolgende realisatie van de constructie vlot en zonder zorgen uitgevoerd worden, met een betere bouwkwaliteit en lagere bouwkost als resultaat.

Via goed overleg met alle partijen in het bouwproject en nauwkeurige stabiliteitsplannen zorgen wij voor een vlotte en correcte uitvoering door een aannemer.
Ook voor stabiliteitsstudies van bestaande gebouwen kan u bij ons aankloppen. Wij staan in voor een uitvoerige inspectie in het geval van schade, aankoop of geplande verbouwingen en/of verbouwing van een bestaand pand.

Onze werkwijze

Ook de meetstaten en bestekomschrijvingen kunnen op vraag worden opgemaakt.

Algemene voorwaarden | Privacy beleid